Verkkoapteekkien 15 sekunnin temppu testaa 5 dollaria kuukaudessa reseptiohjelmasta

Verkkoapteekkien 15 sekunnin temppu testaa 5 dollaria kuukaudessa reseptiohjelmasta

ANDA: n on paljastettava, että yleinen lääketiede vastaa menetelmää noudattaessaan tuotemerkkiä: Energinen ainesosa osuu samaan aikaan kuin tuotenimi lääke / uudistajalääke. Lääkkeen vaikuttava aine on elementti, joka tekee siitä farmaseuttisesti aktiivisen tehokkaan verrattuna terveysongelmaan tai jopa siihen liittyvään ongelmaan.

Geneerinen lääkitys osuu sitkeyteen. Lääkitys on oikeastaan ​​samanlaista tuotetta (mukaan lukien tabletti tai injektoitava). Lääkkeellä on täsmälleen sama antotapa (kuten suun kautta tai jopa ajankohtaisesti). Sillä on aivan sama käyttää merkintöjä. Lääkityksen vähemmän aktiiviset aineet ovat kohtuullisia. Jotkut muunnelmat, joiden tulisi paljastaa olevan mitään vaikutusta lääkityksen toimintaan, ovat sallittuja yleisen ja myös tuotemerkkimallin välillä.

Se kestää vähintään täsmälleen saman määrän ajasta. Useimmat lääkkeet murtuvat tai huononevat ajan myötä. Tavallisten lääkkeiden tarjoajien on suoritettava kuukausia kestäviä “luotettavuustestejä” paljastaakseen, että niiden versiot ovat lopullisia ainakin saman ajanjakson ajan kuin tuotemerkki. Se on itse asiassa luotu samojen tiukkojen kriteerien mukaisesti kuin tuotemerkki lääke.

Valmistaja todella pystyy tuottamaan lääkettä oikealla tavalla sekä jatkuvasti. Yleislääketieteen valmistajien tulisi selventää, miten he aikovat valmistaa lääkitystä, ja heidän on esitettävä todiste siitä, että jokainen valmistusmenettelyn vaihe luo varmasti saman lopputuloksen joka kerta. FDA: n asiantuntijat arvioivat nämä tekniikat, ja myös FDA: n tarkastajat suuntautuvat yhteisen lääkkeiden toimittajan resursseihin varmistaakseen, että valmistaja todella pystyy valmistamaan lääkkeitä säännöllisesti, ja tarkistamaan, ovatko valmistajan tosiasiallisesti toimittamat tiedot FDA: lle oikeita.

Yleislääketoimittajien hakemisto on luotava erät lääkkeistä, joita he haluavat markkinoida, ja toimitettava myös asiaankuuluvat tiedot näiden erien valmistuksesta FDA: lle tutkittavaksi. Säiliö, johon lääkitys aiotaan toimittaa ja markkinoida, on todella sopiva. Tunniste osuu samaan aikaan kuin lääkkeen tuotenimi. Tavallisen lääkityksen lääkemerkinnän on oltava täsmälleen sama kuin tuotenimi.

9 yksinkertaista tekniikkaa kanadalaiselle farmasialle – Kanada Med Pharmacy

Geneerinen lääke voi helposti jättää suojatun käytön pakkausmerkinnöistä, ja se voidaan tosiasiallisesti sallia myös vain sellaiselle käytölle, jota ei suojata lisensseillä tai edes erityispiirteillä, kunhan tämä eliminointi ei poista tietoja, joita turvallisen käytön kannalta tarvitaan. Yleislääkkeiden etiketit voivat myös helposti sisältää tiettyjä parannuksia, kun lääke on tosiasiallisesti toisen yrityksen valmistama, kuten useita suuria määriä tai jopa yrityslipukkeita.

Kannustimena uusien lääkkeiden viljelyyn lääkeliiketoiminnalle myönnetään lisenssit ja myös erityispiirteet, jotka saattavat viivästyttää FDA: n hyväksyntää yleisten lääkkeiden hoidossa. FDA: n on noudatettava patenttien ja myös yksinoikeuksien aiheuttamia hyväksymisviiveitä. ANDA-menetelmä ei todellakaan suoriudu, kun sanotaan, että lääkeehdokas kopioi kalliille lemmikkieläimille ja myös lääketutkimusta nykyisin turvallisuuden ja tehokkuuden kannalta hyväksyttyjen elementtien tai jopa annosmuotojen kanssa.

Pyydettäessä apua paikalliselta farmakologiltasi on kolme tapaa selvittää, onko tarjolla tuotemerkkilääkityksellesi yhteinen malli: Käytä FDA: n hyväksymien lääkkeiden hakemistoa Drugs @ FDA!.?.! heidän lääkemerkintönsä. Etsi yleisiä otteluita käyttämällä “Oranssin käsikirjan” online-muunnelmaa. Aluksi etsiä omistusoikeuden tai jopa “otsikon” otsikon perusteella.

test4368